Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gullabo Sportklubb Gullabo/Gullaboås Dam

Följ

Gullabo/Gullaboås Dam

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gullabo Sportklubb
Fotboll
Gullabo/Gullaboås Dam
Damsjuan 2020

Match

Vissefjärda GIF

3 - 0
Widavallen
20 september 2020
17:00

G/G

Referat

Referat: Vissefjärda GIF - G/G

Det har gått några dagar nu men det svider lite fortfarande. Det finns egentligen inte så mycket att säga mer än att ingen av oss gjorde vår bästa match för säsongen. Och det känns sådär.
Vissefjärda kom taggade redo för krig medan vi var lite mer avslappnade inför matchen. Inget fel i det egentligen bara laget samlar sig ordentligt innan signalen och bestämmer sig för att köra. Men så blev det inte.

I stället för en kontrollerad start med samlat lag och bra passningsspel från vår sida blev det fullt ös från start av hemmalaget. Innan det gått 15 min hade de på något sätt lyckats få in tre bollar, medan vi satt en i stolpen och missat två bra lägen till. Men sen blev det liksom inget mer. När matchen tog slut efter ytterligare 45 min stod vi bara lite förvånade och tittade på varandra.

Det finns mycket att lära av såna här matcher och vi har pratat igenom några av de viktigast nu på träningen i torsdags. Nu på söndag är det säsongsavslutning mot Trion. Där är det vi som kräver revansch från första matchen. Jag ska i alla fall göra min bästa match för säsongen. Det har jag bestämt mig för.
ricke

Andra möten i serien

sön 16 aug 2020, 18:30 G/G - Vissefjärda GIF 2 - 1